top of page

BETINGELSER

KUNDESERVICE

Elvebyen Sykkel & Hage er opptatt av å yte god kundeservice. Vi håndterer alle kundehenvendelser, forespørsel og klager. Dette inkluderer alt fra å gi produktinformasjon til feilsøking av problemer.

 

Vårt mål er å løse kundeproblemer så raskt og effektivt som mulig. Vi er opptatt av at våre kunder er fornøyde, og fornøyd med hver interaksjon kundene har med vår bedrift.

 

Vårt mål er at du som kunde skal kunne være fornøyd fra bestilling til leveringstidspunkt.  

AVTALEVILKÅR & SALGSBETINGELSER

Avtalevilkår og kjøpsbetingelser er regulert av nedenstående standard og salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Med forbrukerkjøp menes salg av av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Kontrakten er utarbeidet og annbefalt av Forbrukerombudet. 

Fullstendig utarbeidet avtalevilkår kan lastes ned her.​

PERSONVERN & SIKKERHET

Vi behandler dine personopplysninger ihht. gjeldene lovverk. Du kan selvsagt kontakte oss dersom du har spørsmål om vår behandling av dine opplysninger. Vi er opptatt av trygghet og gjennomsiktighet på dette området, og vi tar dine henvendelser seriøst! 

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde, samtidig skape gode og langvarige relasjoner til våre nye og eksisterende kunder. 

GARANTI

Å være en del av oss er du garantert å få den beste løsningen. Vi gir garanti på alle våre produkter, servicer og reparasjoner.

AUTORISERT VERKSTED

Å være autorisert og godkjent verksted vil si at du som forbruker skal kunne sikres at arbeid på din maskin eller sykkel skal kunne utføres på en riktig og forsvarlig måte med alle de garantier som er nødvendig.

BETALING

- Bank- og Kredittkort
- Vipps

- Klarna

bottom of page