top of page

VÅRE TJENESTER

Våre erfarne medarbeidere gir deg den hjelpen du trenger – uansett behov du måtte ha. Vi bistår både offentlige og private virksomheter. Blant våre tjenester finner du den beste løsningen som vil passe ditt behov og produkt. 

SYKKELSERVICE

Hvis du kan høre mer enn vinden mens du sykler, så trenger sykkelen din litt kjærlighet. Andre tegn er bremser som skriker, klikking eller hakking og dårlige eller vanskelige girskift. 

GRESSKLIPPER SERVICE

Vi har muligheten til å sjekke alle punkter på din gressklipper. Hos oss vil du også kunne få en sjekkliste av hva vi har gått gjennom. Book gjerne en time eller ta kontakt på telefon.

SNØFRESER SERVICE

Å utføre service på snøfreser er svært viktig. Vi utfører servicen ihht. gjeldende sjekkpunktliste. Du vil få en rapport på hva som er blitt gjort sammen med alle garantier vi gir på vårt arbeid. 

KJØPSSERVICE

Som en autorisert forhandler er vi svært opptatt at du får riktig hjelp med ditt kjøp. Hos oss får du den profesjonelle hjelpen med ditt neste kjøp som passer akkurat ditt behov.

REPARASJONER

Som en del av vår service går vi som alt annet også gjennom reimsjekk på din maskin. Vi utfører reparasjoner av alle hagemaskiner.

OLJESJEKK

Å ha riktig mengde og type  olje vil si å bevare din maskin. Som en del av vår service eller reparasjon vil vi også gå gjennom oljesjekk.

bottom of page