top of page

VÅRE TJENESTER

Elvebyen Sykkel & Hage tilbyr en rekke tjenester for å imøtekomme dine behov innen sykling og hagearbeid. Våre erfarne medarbeidere gir deg den hjelpen du trenger – uansett behov du måtte ha. Vi bistår både offentlige og private virksomheter. Blant våre tjenester finner du den beste løsningen som vil passe ditt behov og produkt. 

SYKKELSERVICE

En sykkelservice er ikke bare viktig for å forlenge levetiden til sykkelen, men også for å opprettholde en jevn og komfortabel sykkelopplevelse. Regelmessig vedlikehold gjør det mulig for syklister å unngå unødvendige problemer og potensielt farlige situasjoner som kan oppstå hvis deler blir oversett eller neglisjert.

GRESSKLIPPERSERVICE

Vår gressklipperservice inkluderer en grundig inspeksjon og vedlikehold av gressklipperen din. Vi sjekker nøye alle viktige komponenter, som motor, kniver, drivsystem og drivstoffsystem, for å sikre at de fungerer som de skal. Eventuelle slitasjedeler blir identifisert og byttet ut med kvalitetsdeler, slik at din gressklipper er i topp stand.

SNØFRESERSERVICE

Vår snøfreserservice inkluderer en grundig inspeksjon og vedlikehold av snøfreseren din. Vi sjekker nøye alle viktige komponenter, som motor, drivsystem, kniver og belter, for å sikre at de fungerer optimalt. Eventuelle slitasjedeler blir identifisert og byttet ut med kvalitetsdeler, slik at din snøfreser er i topp stand.

KJØPSSERVICE

Vi tilbyr en unik og personlig kjøpsservice for våre kunder. Enten du er på utkikk etter en ny sykkel, hagemaskin eller annet tilbehør, vil vårt dedikerte team av eksperter hjelpe deg med å finne de perfekte produktene som passer dine behov og preferanser.

REPARASJONER

Vi tilbyr også reparasjoner av hagemaskiner for å hjelpe deg med å holde utstyret ditt i topp stand. Enten det er en motorsag, trimmer, trimmer eller andre hagemaskiner, står vårt erfarne mekanikerteam klare til å gi dem den nødvendige omsorgen og reparasjonen de trenger.

OLJESJEKK

Selvfølgelig tilbyr Elvebyen Sykkel & Hage oljesjekk for dine hagemaskiner. En oljesjekk er en viktig del av vedlikeholdet for både gressklippere og andre hagemaskiner som bruker olje for smøring og kjøling.

bottom of page