top of page

FAQ

 • Hvorfor er min retur ikke godkjent?
  For at returen skal bli godkjent, er følgende vilkår som må oppfylles: Ikke bruk teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender varen(e) i retur. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur er du selv ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte en vare, skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. Be gjerne om kvittering fra Posten på at du har levert inn pakke til retur.
 • Dekker dere fraktkostnader ved retur/angrerett?
  Det er kostnadsfritt å returnere varen til vår butikk i Drammen. Dersom du ønsker å få hjelp til frakt/retur, må du ta kontakt med butikken. Du må selv ta kostnaden for frakt.
 • Jeg har åpnet varen min, kan jeg angre på nettkjøpet?
  Du har alltid 14 dagers angrerett på nettkjøp. Når originalemballasjen er åpnet eller mangler må denne pakkes om, vi trekker derfor fra 25% av kjøpesummen for åpnede varer.
 • Hvordan skal en vare returneres?
  Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med. Be gjerne om kvittering fra Posten på at du har levert inn pakke til retur.
 • Jeg har montert min vare, kan jeg fortsatt benytte meg av angreretten?
  Angreretten er alltid 14 dager på nettkjøp. Varen må være i originalemballasje, uskadet og salgbar. Dersom du har montert produktet vil vi derfor måtte selge dette som B-vare, og en får kun tilbake 50% av kjøpsbeløpet.
 • Det er feil på min vare, hvordan kan jeg reklamere på denne?
  Du reklamerer på din vare ved å fylle ut et reklamasjonsskjema. Husk å spesifisere hva som mangler. Ta kontakt med vår butikk med en gang dette er oppdaget. Du vil måtte fylle ut reklamasjonsskjema.
 • Kan jeg levere en vare i retur hos Elvebyen Sykkel & Hage?
  Ja, det er helt gratis å returnere varer som er kjøpt på nett til en av vår butikk! Når du skal returnere en vare må dette gjøres innen 14 dager etter at du mottok varen. Du må ha med ferdig utfylt angrerettskjema og kvittering/ordrebekreftelse på kjøpet. Retur av varer kan gjøres til vår butikk, eller du kan kontakte oss på post@elvebyensh.no om du har spørsmål ang. retur og angrerett.
bottom of page