top of page

AUTORISERT
FORHANDLER & VERKSTED

Velkommen til Elvebyen Sykkel & Hage! Vi er din dedikerte destinasjon for alt du trenger innen sykling og hagearbeid. Med lidenskap og ekspertise i bransjen, er vi her for å levere produkter av høy kvalitet og inspirasjon til syklister og hageentusiaster i Elvebyen og utover.
urban1.png

Elvebyen Sykkel & Hage er et nytt og spennende sted som har kommet til liv for å tilfredsstille to lidenskaper på én gang: sykling og hagearbeid. Denne unike kombinasjonen har raskt gjort det til en populær destinasjon for folk i alle aldre som søker en aktiv og grønn opplevelse i vakre omgivelser.

Sykkelentusiaster blir begeistret når de entrer Elvebyen Sykkel & Hage. En imponerende samling av sykler, tilbehør og utstyr venter på å bli utforsket. Butikken tilbyr alt fra terrengsykler for eventyrlystne sjeler, raske landeveissykler for de som liker fart og spenning, til komfortable bysykler for de som ønsker å nyte roligere turer langs elven i tillegg til el-sykler. Kvaliteten på syklene og den ekspertisen som tilbys av personalet har gjort Elvebyen Sykkel & Hage til det naturlige valget for sykkelkjøpere i området.

Men det stopper ikke der! Butikken har også et dedikert verksted hvor erfarne mekanikere står klare til å hjelpe kundene med alt fra enkle reparasjoner til omfattende vedlikehold. Denne tjenesten har vist seg å være uvurderlig for syklister som setter pris på å ha pålitelig støtte og ekspertise for å holde syklene i topp stand.

For de som elsker hagearbeid, byr Elvebyen Sykkel & Hage på et godt utvalg av hagemaskiner. Personalet er kunnskapsrike hageeksperter som gjerne deler tips og råd for å hjelpe kundene med å skape vakre hager.

Men Elvebyen Sykkel & Hage handler ikke bare om produkter. Det er også et fellesskap av syklister og hageentusiaster som har funnet samlingspunktet her.  Dette har skapt en følelse av fellesskap og tilhørighet blant kundene, og det er ikke uvanlig å se glade syklister som stopper for en prat og utveksler hagetips.

Elvebyen Sykkel & Hage har virkelig klart å skape noe spesielt ved å kombinere to interesser som går hånd i hånd med naturen. Med fokus på kvalitet, ekspertise og fellesskap, har dette stedet raskt blitt et ettertraktet reisemål for både lokale og tilreisende. Så uansett om du er en ivrig syklist eller en hageentusiast, er Elvebyen Sykkel & Hage definitivt verdt et besøk!

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

STIGA | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
BOSCH | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
PEUGEOT CYCLES | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
ERLING SANDE | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
MERIDA BIKES | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
AL-KO | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
TORO | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
SHIMANO | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
GIANT | Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Elvebyen Sykker & Hage et rikt utvalg av produkter av  anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt.
Kontakt oss seksjonen

KONTAKT OSS

Telefon

401 96 072

 

E-post

post@elvebyensh.no

 

Åpningstider

Man - Fre: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: Stengt

Takk for din henvendelse!

BESØK OSS!

Bjørnstjerne Bjørnsons Gate 84, 3044 Drammen

bottom of page