top of page

OM OSS

Bicycle Shop

Elvebyen Sykkel & Hage i Drammen er en unik destinasjon som tilfredsstiller både sykkelentusiaster og hageinteresserte. Med et bredt utvalg av sykler, tilbehør og utstyr, er butikken et paradis for alle som elsker å utforske på to hjul. Fra terrengsykler til raske landeveissykler og el-sykler, tilbyr Elvebyen Sykkel & Hage alt en syklist kan ønske seg.

I tillegg til sykkelutvalget har Elvebyen et dedikert verksted med erfarne mekanikere som kan hjelpe med alt fra enkle reparasjoner til omfattende vedlikehold. Dette gir syklistene trygghet og sikrer at syklene holdes i topp stand for enhver tur.

For hageentusiastene tilbyr Elvebyen Sykkel & Hage et variert utvalg av hagemaskiner og kunnskapsrike ansatte som deler tips og råd for å skape vakre hager. Fellesskapet av syklister og hageinteresserte bidrar til en inkluderende atmosfære, hvor man kan dele erfaringer og få inspirasjon.

Uansett om du er en ivrig syklist eller en dedikert hageentusiast, er Elvebyen Sykkel & Hage stedet å besøke i Drammen. Med fokus på kvalitet, ekspertise og fellesskap, tilbyr Elvebyen Sykkel & Hage en opplevelse som appellerer til alle som setter pris på naturen og aktiv livsstil.

HVEM ER
ELVEBYEN
SYKKEL &
HAGE?

Verkstedsreparasjoner i Drammen
bottom of page