top of page

INFORMASJONSKAPSLER

Cookies

Velkommen til Elvebyen Sykkel & Hage! Vi ønsker å sikre at din opplevelse på vår nettside er så behagelig og effektiv som mulig. Som en del av denne innsatsen bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologier for å forbedre og tilpasse din nettleseropplevelse.

 

Hva er informasjonskapsler?

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin eller enhet når du besøker en nettside. Disse filene inneholder informasjon som kan være nyttig for å forstå din oppførsel på nettet, dine preferanser og hvordan du interagerer med vår nettside. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde tjenester og forbedre din samlede opplevelse.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Vi bruker hovedsakelig følgende typer informasjonskapsler på vår nettside:

  1. Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å sikre at vår nettside fungerer korrekt. De lar deg navigere på siden og bruke dens funksjoner, for eksempel tilgang til sikre områder.

  2. Analytiske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan besøkende bruker vår nettside, noe som gjør det mulig for oss å analysere trafikken og forstå hvordan vi kan forbedre vårt innhold og brukeropplevelse.

  3. Funksjonsinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene lar oss huske dine preferanser og tilpasse innholdet på vår nettside basert på dine valg. Dette kan inkludere ting som språkvalg eller regionale preferanser.

  4. Reklameinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene brukes til å levere målrettet reklame som er relevant for dine interesser. De kan også brukes til å begrense antall ganger du ser en annonse, samt hjelpe oss med å måle effektiviteten av våre reklamekampanjer.

 

Hvordan kan du administrere informasjonskapsler?

 

Du kan til enhver tid administrere eller slette informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det påvirke din opplevelse av vår nettside, og visse funksjoner kan kanskje ikke fungere korrekt.

Ved fortsatt bruk av vår nettside aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler slik det er beskrevet i denne politikken. Vi oppdaterer denne politikken fra tid til annen, så vi oppfordrer deg til å gjennomgå den regelmessig for eventuelle endringer.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår informasjonskapselpolitikk, er du velkommen til å kontakte oss.

Sist oppdatert: 15.02.20244

bottom of page